Nu ska jag sova

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde söndag-måndag!
När man är ledsen / är nere så är det bästa som finns att träffa sina vänner! 
Och krama om de, o bara prata om allt annat, än varför man är ledsen.
Efter många timmar prat, och babbel, mår jag mycket bättre nu ikväll än vad jag gjorde imorse. Vänner är det bästa som finns, så ta vara på varenda en!
 
Nu ska jag iallafall försöka att sova gott, det kommer säkert några tårar innan jag somnar, menmen... Viktigast är ju att jag mår bättre, och att jag inte behöver gå runt o vara ledsen, nästan hela tiden...
 
Ibland behöver man ha deppdagar / deppkvällar. När man bara sitter o gråter eller är ledsen. Jag kan tycka att det är skönt att få släppa ut alla sina tårar, som funnits i ögat hela dagen. Det kan vara skönt att bara ligga där i sängen, och tänka över vad som hänt. Det har jag gjort nu 2 kvällar i rad, och jag kommer fortsätta att ligga o gråta på kvällarna, ett tag till. Jag kommer gråta tills mina tårar tar slut!
 
 
Förlåt att de 2 senaste inläggen har varit deppiga. Men här är enda platsen som jag vågar / vill skriva ut mina känslor!Kommentarer
Postat av: Jarina

Svar: Tusen tack Olivia! :) Kram!

Svar: Kram <3
Olivia Nilsson

2014-05-07 @ 09:25:23
URL: http://jarina.fi/
Postat av: Josefina

Älskar din blogg, hur fin som helst.
Gå gärna in på min blogg www.lafina.blogg.se jag skriver om min vardag, resor, mode och annat kul. Har precis kommit igång med den så det skulle vara kul att få lite läsare :)

// Trogen och rolig bloggläsare

Svar: Åh, tack så mycket <3Klart jag ska kolla in på din blogg!
Olivia Nilsson

2014-05-07 @ 22:05:44
URL: http://www.lafina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: