1 dag kvar!:

Imorgon (torsdag, 25 september 2014) fyller jag 14 år!!!
Asså det är inte direkt så att jag känner mig som 13 nu. Det har känts som att jag har varit 14 år hela detta året. Så det är liksom inte big deal. 
Men ändå, jag älskar känslan av födelsedagar och julafton. Allt som har med presenter att göra!
En bonus imorgon är att vi har studiedag, vilket blir ännu lite roligare med födelsedagen.
Ett litet minus är att jag måste plugga för vi har matteprov på fredagen... Men men, sånt måste göras. Skolan går före allt, eller hur??
Personligen tycker jag om julafton mer än min födelsedag. För jag gillar att ge presenter till andra också, gillar typ det mer än att få egna presenter. Jag gillar att se att folk blir glada av det jag ger!
Så för mig är julafton roligare!
Hur tycker ni?
 
 

Kan inte få bort leendet!

Jag kan verkligen inte sluta le!
Igår så åkte jag ut till farmor o farfars grannar. De har hästar, och jag letar efter någonstans där jag kan rida och hjälpa till i stallet. Och det gick bra där ute och hon sa att jag kunde komma redan imorgon (måndag).
Jag blev helt överlycklig!
Så efter skolan åkte jag dit jag red, mockade några boxar, och gosade med kattungarna!
När jag var påväg hem till farmor kunde jag inte sluta le. Jag skuttade runt och skrattade. Det var så kul, älskar denna dagen!

Här kommer bilderna ni väntat på

Det är ingen fotograf till bilden, utan jag tog med min tvättkorg sen satte jag kameran på korgen. Sen satte jag självutlösning, 10 sek. Så jag var tvugnen att springa mellan kameran och höbalen hela tiden. Jag frös inte iallafall, haha. 
Nu vet jag iallafall att detta funkade, så jag kommer lägga ut dagens outfit oftare!